Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Actionspel > Elite Forces: Jungle Strike

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Elite Forces: Jungle Strike
Beskrivning: Du kan spela som Thug eller Kate. Gå igenom djugeln och försök att döda varje ond snubbe för att få höga poäng. Övervinn de två bossen och fly sedan djungeln. Spela Jungle Strike nu och få högsta poäng.
Spelat: 2,888
Laggt: 23 January 2010
Betyg: 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Mass Mayhem
Mass Mayhem
Spela som en själmords terrorist. Uppgradera din raket och bälte med sprängämnen och slutför dina mål. Använd vänster och höger för att styra, SPACE för att skjuta raket, pilarna för att styra raketen och tryck SPACE för att detonera. Good Luck!
Battle Fones
Battle Fones
Ta strid mot en av de 6 tuffaste fones någonsin. Detta spel är snabbt och våldsamt med speciella trick att använda och styra, men akta dig för de smarta fienderna.
Grotembit
Grotembit
Kämpa och ta ner allt. Plocka upp bonusar och ta dina fienders gåvor. Det går utmärkt för två spelare att spela detta spel. Ha så roligt!!
Raze 2
Raze 2
Raze 2 är ett fantastiskt skjutspel utvecklat av Armor Games. Beväpna dig med olika vapen, eliminera dina motståndare och överlev så länge du kan. Lycka Till!
Ultimate Arena Extreme
Ultimate Arena Extreme
Det är dags att slåss!! Besegra dina motståndare genom att skapa stora skador och sedan sparka dem ur arenan! Tjäna tillräckligt med knockouts för att vinna. Kan du kämpa dig igenom turneringen för att bli den ultimata mästaren?