Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Actionspel > Starfire Retaliation

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Starfire Retaliation
Beskrivning: Klassiskt action spel med massor av fiender, uppgraderingar, vapen och gigantiska bossar. Använd piltangenterna eller WASD att styra ditt skepp, Space för att skjuta, och P för att pausa spelet.
Spelat: 1,999
Laggt: 26 February 2010
Betyg: 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Ultimate Mama's Boy
Ultimate Mama's Boy
Ditt uppdrag är att bevisa för dig själv och slåss mot massiva vågor av utomjordingar som har kommit kommer från en annan planet. Du kommer att uppnå detta genom att försvara den hemliga porten som ligger djupt i djungeln någonstans i Afrika!
Red Tassled Fighter
Red Tassled Fighter
Du är Red Tassled Fighter. Skjut på fiender och objekt som du hittar på din väg. Använd piltangenterna för att röra dig. S och sedan E för att hoppa högre. Q = hoppa, rulla vänster, E = hoppa, rulla höger.
Ninja Frog
Ninja Frog
Hjälp prinsen, som förvandlades till en liten groda. Led honom genom plattformen och nå utgången på varje nivå. Använd dina Ninja talanger för att övervinna olika hinder och samla magiska stenar. Njut av Ninja Frog spel!!
Elite Forces: Jungle Strike
Elite Forces: Jungle Strike
Du kan spela som Thug eller Kate. Gå igenom djugeln och försök att döda varje ond snubbe för att få höga poäng. Övervinn de två bossen och fly sedan djungeln. Spela Jungle Strike nu och få högsta poäng.
Pick and Dig 2
Pick and Dig 2
I denna plattform pusselspel ska du hjälpa den rosa snubben att bana vägen till utgångarna genom att försiktigt gräva luckor och placera stegar. Ha så roligt!!