Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Actionspel > Toss the Turtle

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Toss the Turtle
Beskrivning: Använd kanoner, bomber och skjut din sköldpadda så långt som möjligt! Samla in kontanter för att uppgradera din utrustning. Go for it!
Spelat: 3,723
Laggt: 9 March 2010
Betyg: 5.00 5.00 5.00 5.00 5.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

City Invasion
City Invasion
Bygg enheter för att anfalla fiendens högkvarter och försvara din egen. Tryck pil upp/ned för att växla mellan fem attackfiler. Klicka sedan på enheternas symboler för att bygga upp en enhet i den valda filen. Lycka Till.
Mercenaries 2
Mercenaries 2
Är ni beredda för nästa uppdrag? Detta är Mercenaries 2, världen är i låger och än en gång måste du använda dina krigskunskaper och skjuta alla fiendesoldater och fordon. Du måste avsluta uppdraget för att gå vidare! Skjut fienden innan de skjuter dig!
Destroy the Village
Destroy the Village
Förinta byn så fort som möjligt och med så få raketer som möjligt. Spelet innehåller 24 nivåer (inklusive 4 boss-nivå) Varje raket har sina egen egenskap som hastighet, bränsle och kraft. Använd piltangenterna för att styra din RAKET. Have fun!
Turbo Santa
Turbo Santa
Hjälp tomten att flyga så långt som möjligt på sin släde. Tjäna pengar för att köpa uppgraderingar och därmed få honom att flyga ännu längre. Ha det så roligt!
Penguinz
Penguinz
Farliga pingviner är på fri fot! Beväpnade med massor av vapen, måste du eliminera dem innan de eliminerar dig!