Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Actionspel > Penguinz

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Penguinz
Beskrivning: Farliga pingviner är på fri fot! Beväpnade med massor av vapen, måste du eliminera dem innan de eliminerar dig!
Spelat: 3,260
Laggt: 11 March 2010
Betyg: 4.00 4.00 4.00 4.00 4.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Guest (24 March 2010)
lägg till (<img src = "http://www.spelaonlinespel.com/files/image/penguinz-3454.png" border="0" alt="Penguinz" title="Penguinz" /><br /><a href="http://www.spelaonlinespel.com/game/740/Penguinz.html">Penguinz</a>
Report
Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Ultimate Arena Extreme
Ultimate Arena Extreme
Det är dags att slåss!! Besegra dina motståndare genom att skapa stora skador och sedan sparka dem ur arenan! Tjäna tillräckligt med knockouts för att vinna. Kan du kämpa dig igenom turneringen för att bli den ultimata mästaren?
Alien Guard 3
Alien Guard 3
Försvara ditt land - Se upp för de små och arga utomjordingar, skjuta dom alla som de försöker blåsa dig utan någon anledning! Ha roligt!!
Madness Hydraulic
Madness Hydraulic
Överlev 40 vågor av attackerande fiender, med hjälp av att bygga torn. Uppgradera Hank och spräng dom onda. Använd WAD för att flytta runt. S att byta vapen. Musen sikta och skjuta med. Have fun!
Mushroom Madness 2
Mushroom Madness 2
Skydda din svamp från djurenst invasionen. Samla mynt de kan användas för att köpa uppgraderingar och vapen mellan vågorna. Klicka vänster musknapp för att attackera. Håll vänster musknapp för att slå hårdare. Ha så roligt.
Red Dragon Rampage
Red Dragon Rampage
Klassisk försvar spel med ökande svårighetsgrad i varje omgång. Gott om uppgraderingar och fartfylld action. Lycka Till!!