Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Tjejspel > Barbie Bedroom

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Barbie Bedroom
Beskrivning: Gör Barbies sovrum en plats att vara stolt över. Du har en säng, docka, blommor och många fler saker att komma igång med .
Spelat: 5,915
Laggt: 14 April 2010
Betyg: 1.00 1.00 1.00 1.00 1.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

choklad-molly (23 December 2010)
:wawe:
Report
Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Winter Girl Dress up
Winter Girl Dress up
Sara gillar verkligen vintern. En massa snö och kallt - helt underbart. Hjälp Sara att kombinera varma men chica kläder,sminka henne och fixa henne hår. Ett måste för denna vinter är dom högklackade skorna, men var försiktig, det är riktigt kallt ute.
Pretty Pedicure
Pretty Pedicure
Mode ända ner till tårna! Håll fötterna snygga med en vacker pedikyr. Välj mellan olika lösnaglar, tatueringar, måla dina tånaglar med fräscha häftiga färger och smycka med diamanter. Ha så roligt!
Kristen Top Nails
Kristen Top Nails
Kristen Stewart är redo för Twilight filmens lansering. Ge henne en professionell manakyr. Följ stegen noga för bästa resultat. Ha så roligt!!
Dora in Wonderland
Dora in Wonderland
Dora och hennes husdjur äventyrar i underlandet på sin cykel, ett slott här, en hel del blommor och djur överallt, helt underbart och söt. Kan du hjälpa Dora att klara hinderbanan och nå målet?. Varje nivå har olika hinder. Ha kul!!
Doras laga i La Cucina
Doras laga i La Cucina
Vad lagar Dora för mat den här gången? Välj en maträtt som du vill göra och leta efter dom rätta ingredienser i köket för att få till det rätt! Mums