Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Actionspel > Mushroom Madness 2

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Mushroom Madness 2
Beskrivning: Skydda din svamp från djurenst invasionen. Samla mynt de kan användas för att köpa uppgraderingar och vapen mellan vågorna. Klicka vänster musknapp för att attackera. Håll vänster musknapp för att slå hårdare. Ha så roligt.
Spelat: 3,042
Laggt: 25 April 2010
Betyg: 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

muhammad (2 May 2010)
gggggggggdg
Report
Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Thug
Thug
Det är en farlig värld där ute och ligisterna har tagit över staden. Ditt jobb är att döda dem alla att göra staden till en säkrare plats igen.
Stickmaster
Stickmaster
Spring, hoppa och döda den attackerande ninja horderna för att tjäna pengar till sjuka nya vapen. Finjustera dina färdigheter för att bli den största mästaren i hela världen. Lycka Till!
Battle in Megaville
Battle in Megaville
Detta är en kämpar spelet bygger ut på historien och tecken av PPGD. 6 + spelbara tecken, jonglera combo-systemet, och flera Unlockable.Spelkontroller: P1 kontroller: ASDW (rörlighet), F & G (angrepp)
Commando 2
Commando 2
Efter att framgångsrikt försvarat de allierade i Europa är vår hjälte tillbaka och fortsätter striderna med fler uppdrag, fler fiender, fler explosioner, större artilleri.
Chrome Wars Arena
Chrome Wars Arena
Ditt mål är att bli nummer 1 i Battledome, arenan där alla robotar kommer att slåss eller titta på slagsmål i framtiden. Besegra andra robotar, tjäna pengar, byta ut din egna kroppsdelar och bli den starkaste och bästa fightern i Battledome!