Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Skjutspel > Zombies in the Shadow

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Zombies in the Shadow
Beskrivning: Zombies har tagit över staden, och de kommer från alla mörka hörn efter dig. Sikta, skjut, ladda om ....överlev! Skydda dig från zombies bakom provisoriska barrikader och gå långt ifrån mörkret! Ljuset gör Zombies svaga.
Spelat: 1,864
Laggt: 29 April 2010
Betyg: 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Monster Mowdown 2
Monster Mowdown 2
Blås iväg stora vågor av zombies med hjälp av en mängd olika vapen och hyrda kompisar som slåss vid din sida. Köp större och bättre vapen, anlit hjälp bara för att hålla dom borta från ditt område.
Ricochet Kills 2
Ricochet Kills 2
Ricochet kills 2 är ett roligt pusselspel med fler nivåer än originalet!
Shark Hunting
Shark Hunting
Största rovdjur i havet är hajar. De är döda och äta alla små fisk i havet och nu de blir trötta fort. Måste jaga många fiskar som ni kan ett fack för att rädda resten av små fiskar.
Cold Crime
Cold Crime
Borgmästaren har dödars av en dold prickskytt! Storma genom alla nivåer och hundratals fiender för att hitta honom. Plocka upp olika typer av vapen och eliminera alla fiender.
Clear Version2
Clear Version2
Du är en skicklig torped som slutför uppdrad till rätt pris. Börja med att kontrollera din e-post meddelanden från den kriminella undre världen, välj ett uppdrag och en torped. Följ instruktionerna noggrant,och se till att du skjuter rätt offer. Go for it