Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Skjutspel > Kids vs. Ice Cream

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Kids vs. Ice Cream
Beskrivning: Försvara din skåpbil från galna barn med din glass kanon. Barnen är besatta av glass, och de kommer att klättra upp på din glass lastbil om du inte skjuter tillräckligt snabbt. Tryck vänster musknapp för att skjuta med din kanon.
Spelat: 4,040
Laggt: 15 July 2010
Betyg: 1.00 1.00 1.00 1.00 1.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Frantic
Frantic
Spela förtvivlade Spel och skjuter ner obeveklig attackera främmande rymdfarkoster få fartyget uppgraderingar och sköldar och bättre effekt kort att ge dig mer makt när du står inför slutet på chefen.
Awesome Tanks 2
Awesome Tanks 2
Syftet är att spränga din motståndares stridsvagn så fort som möjligt, innan din motståndare spränger dig. Du kan uppgradera din sköld och köpa nya vapen efter varje nivå för att förbereda för nästa mer utmanande nivå. Lycka till!!
Battlefield 2
Battlefield 2
BF2 slåss du med de bästa militära styrkorna, i en häftig atmosfär och med mycket god kamratskap. Det är krig som pågår, använd dig av militär teknologi när du kämpar för en av de militära supermakterna - Usa, Kina och Mellanöstern.
Swat Tank
Swat Tank
Experterna har upptäckt ett helt nytt vapen för att döda terroristerna. Testa den och döda alla terrorister och rädda gisslan för seger. Lycka Till!!!
Clear Version2
Clear Version2
Du är en skicklig torped som slutför uppdrad till rätt pris. Börja med att kontrollera din e-post meddelanden från den kriminella undre världen, välj ett uppdrag och en torped. Följ instruktionerna noggrant,och se till att du skjuter rätt offer. Go for it