Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Spel > Inferno

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Inferno
Beskrivning: Har du vad som krävs för att bli den bästa brandman någonsin? Bekämpa branden i 20 actionfyllda nivåer. Men se upp: du har begränsat med vatten så planera väl för att varje droppe räknas. Det börjar bli varmt här....
Spelat: 2,524
Laggt: 17 July 2010
Betyg: 4.00 4.00 4.00 4.00 4.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Tarzan Ball
Tarzan Ball
Använd din utdragbara klibbiga arm för att hjälpa fluffiga bollen att nå Bull's Eye med så få klick som möjligt. Klarar du av alla 25 nivåer och bonus nivåerna? Glöm inte att lägga ihop din poäng! Good Luck!
Level Editor 2
Level Editor 2
Level Editor 2 är en annan kul pusselspel där du måste bygga olika nivåer, så att din figur ska hinna nå ut till dörren på den angivna tiden. Samla också mynt och få bonusar för att vinna. Tänk strategiskt o ha roligt!
The Slob
The Slob
Hjälp en snigel att utforska en farlig o främmande planet och hålla honom vid liv. Det finns massor av främmande växter och underliga varelser i denna planet. Ett häftigt äventyr väntar .Piltangenterna för att styra. Lyck till!
SpeedRunner
SpeedRunner
Här är ett rolig spel, spring, hoppa, glid och klättra som en superhjälte. Ditt jobb är att rädda en forskare vid ett universitet, som på väg att sprängas av en bomb. Du måste vara snabb. Lycka Till!!
Cannibal Casserole
Cannibal Casserole
Ett roligt spel där målet är att fylla grytorna med skeppsbrotts offer så fort som möjligt och ge kannibalerna en god måltid. Använd musen för att sikta din kanon, justera och skjut. Lycka till!