Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Skjutspel > Carnival Showdown

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Carnival Showdown
Beskrivning: Ett roligt spel för hela familjen...upp på sadeln och visa vad du går för. It`s showtime!! Använd musen att sikta med, vänstermusknapp för att skjuta.
Spelat: 3,389
Laggt: 23 July 2010
Betyg: 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Ragdoll Parashooter
Ragdoll Parashooter
Eliminera fallskärmsjägarnas invasion genom att skjuta ner dom, helikoptrar och pansarfordon också.. Låt dem inte landa, för då kommer din pistol att bombas. Kör på!
Cold Crime
Cold Crime
Borgmästaren har dödars av en dold prickskytt! Storma genom alla nivåer och hundratals fiender för att hitta honom. Plocka upp olika typer av vapen och eliminera alla fiender.
Sift Heads World: Act 4
Sift Heads World: Act 4
Följ Shorty på väg till Ryssland där hennes förflutna dykaer upp igen. Föflytta dig med musen, mellanslag för att utrusta ditt vapen. "R" för att ladda och använda W A S D för animation sekven
Balloon in a Wasteland
Balloon in a Wasteland
När din ballong krasch-landar i ett ödeland fullt av höns varelser, är det tid att överleva. Uppgradera dina vapen, fort och torn medan du försöker fixa din ballong. Försök att fly så fort du kan!
Bob's Balloons
Bob's Balloons
Bobs Ballonger är ett rolig skjutspel, hjälpa den lilla pojken att skjuta massor av ballonger. Tjäna massor av bonusar innan du kämpar mot den stora bossen i slutet av speley. Försök att överleva så länge du kan. Roligt spel!!