Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Actionspel > Boozoids

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Boozoids
Beskrivning: Boozoiderna har invaderat drömmarnas planet och nu måste du släppa ner bomber på de så att de försvinner. Förstör alla för att rädda landet.
Spelat: 4,317
Laggt: 31 July 2010
Betyg: 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Gunball Arena
Gunball Arena
Fascinerande action skjut spel med massor av olika vapen, olika fiender och olika nivåer. Kan du besegra alla vakter på arenan och bli den nya kejsaren? WASD - rörelse, Mus - sikta och skjut. Lycka Till!!
Metal Slug Flash
Metal Slug Flash
Ett spel som efterliknar verkligen Metal-Slug spel. Du spelar exakt som den riktiga versionen. Med bra grafik och vapen. Fantastiskt! WASD-rör på dig/ducka, K-hoppa, J-skjuta, T- kasta granat.
Red Tassled Fighter
Red Tassled Fighter
Du är Red Tassled Fighter. Skjut på fiender och objekt som du hittar på din väg. Använd piltangenterna för att röra dig. S och sedan E för att hoppa högre. Q = hoppa, rulla vänster, E = hoppa, rulla höger.
Pico Brawler 2012
Pico Brawler 2012
Använd dina mest dödliga slag för att bli av med dom tuffa killarna i skolan. Använd piltangenterna för att flytta och S, D för att slå. Lycka till!!
Gotham city rush
Gotham city rush
Hoppa, glid och halka dig igenom mil efter mil och rädda Gotham City ifrån den kriminella ligan. Staden behöver din hjälp. Skynda dig!!