Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Tjejspel > Dolls World

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Dolls World
Beskrivning: Bästa vänner och de älskar kläder. Använd din rika fantasi, styla dom efter hur du vill, välj ett hus åt dem och bara lek och ha roligt.
Spelat: 4,169
Laggt: 4 August 2010
Betyg: 3.00 3.00 3.00 3.00 3.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

choklad-molly (22 December 2010)
hej ni som är inne kan ni inte prata med mig vi kan ju bli bästisar om ni vill men bara på hemsidan alltså jag menar att vi blir bästisar på hemsidan inte på riktigt okej jag är en son tjej som gillar att vara tillsammanns och ha trevligt med andra och jag gillar att prata jag är ingen son som bara sitter och är blyg osv så okej ja svara
Report
Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Penguins in Tokyo
Penguins in Tokyo
Söt spel med söta pingviner, spelet har tre nivåer men det betyder inte att det ska vara lätt! Du måste nå varje måltavla innan tiden rinner ut. Du måste tjäna varje kund som går in din restaurang, och det måste göras med stor uppmärksamhet, eftersom kund
Family Restaurant
Family Restaurant
Gör dig redo att testa dina kunskaper om matlagning i din pappas restaurang. Ju mer smaskiga och kreativa recept, desto större är chansen att nå det slutliga målet med fem stjärner. Uppfinn nya egna recept och bygg upp din drömrestaurang.
Christmas Snowman Cake
Christmas Snowman Cake
Gör dig redo för julen och ha kul med en rolig kak dekoration spel! Skapa en god snögubbs tårta med söta och läckra dekorationer. Julen är min favorithelg. Ät gott och mys med nära o kära God Jul!!
Super Hair Studio
Super Hair Studio
Du är hårfrisörska! Ge dina kunder en hårupplevelse de aldrig glömmer. Ha det så roligt!!
Charming Selena
Charming Selena
Hjälp Seren Gomez att klä sig inför hennes debut som filmstjärna.