Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Sportspel > Street Soccer Champ

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Street Soccer Champ
Beskrivning: Ta din chans att bli skyttekung i Street Soccer Champ! 10 chanser att göra så många mål du kan! Varje mål ger dig 100 poäng. Använd pilarna för att ställa in vinkel. Skjut med mellanslag och X för att gå till nästa omgång.
Spelat: 3,062
Laggt: 8 August 2010
Betyg: 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

BasketBalls Level Pack
BasketBalls Level Pack
Ett roligt basketboll spel med mycke action och kraft. Skjut bollen i mål med så få skott som möjligt, men akta dig från motståndarna som kommer att göra allt för att blockera dig. Njut av spelet!!
Xmas Penalties
Xmas Penalties
Spela som Jultomten i Xmas penalties, ett spännande fotbolls spel där du måste försvara ditt mål! Föst på fem mål vinner! Det är fotboll på allra högsta nivå! Men va försiktig det kan vara ett ganska knepigt spel. MÅÅÅÅLLLLLLLLL!!!!!!!!!!
Speedplay Soccer 2
Speedplay Soccer 2
Ett annat häftigt Euro 2012 fotbolls spel!! Snabbt, berondeframkallande med endast musen att styra och spela med. Måååååååååålllllll!!!!!!
Madpet Skateboarder 2
Madpet Skateboarder 2
I rollen som maddog Skateboarder ska du försöka att åka så långt du kan på din skateboard och utföra olika tricks för att uppnå den extra poängen! Lycka till!!
Pong
Pong
Ping-pong,ett inomhus miniatyriserat tennisspel! Spela mot en ensam motståndare eller tävla i turneringen. Försök att skruva bollen om du vill vinna! Använd musen för att styra ditt pingisrack.