Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Actionspel > The Birdinator

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: The Birdinator
Beskrivning: Försök att flyga söderut inom 10 dagar, krossa allt som korsar din väg, samla poäng och uppgradera. Lätt som en plätt!
Spelat: 2,234
Laggt: 22 August 2010
Betyg: 3.00 3.00 3.00 3.00 3.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Guest (26 August 2010)
lol
Report
Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

The Jumper
The Jumper
Som om att hoppa från ett fallskärm är inte svårt nog, var en hjälte, rädda teddybjörnar och liv genom att dela ut extra fallskärmar till andra du möter i luften. Undvik skräp! Rikta och navigera ditt hopp med musen och försök att fånga poäng.
Cactus McCoy
Cactus McCoy
Ta dig fram genom 12 svåra nivåer och lämna tillbaka pärlan som har en förbannelse på dig och har förvandlade dig till en kaktus. Skynda dig, innan förbannelsen gör dig till sten! Snabbt Snabbt!!
Pick and Dig 2
Pick and Dig 2
I denna plattform pusselspel ska du hjälpa den rosa snubben att bana vägen till utgångarna genom att försiktigt gräva luckor och placera stegar. Ha så roligt!!
Kane the Ninja
Kane the Ninja
Ett jätteroligt actionspel! Kane är en nybörjar ninja, han måste rädda prinsessan från fienden. Hjälp honom! Använd piltangenterna för förflyttning. Tryck A för attack, S för speciella rörelser, P för att pausa.
Heavy Pwnage
Heavy Pwnage
En dödlig datavirus har lyckats ta kontroll över alla robotar runt ön förutom en. Det roboten är du! Döda alla infekterade robotarna, uppgradera din robot och hitta en lösning för att stoppa denna massaker. Lycka till!