Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Skjutspel > Sift Heads World 5

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Sift Heads World 5
Beskrivning: Episod 5 tar dig till Amazonas. Efter att ha stulit en mycket värdefull ikon blir ni attackerade när ni kör tillbaka. Försök att fly från legosoldater och klara er helskinnade tillbaka för att sälja ikonen.
Spelat: 2,783
Laggt: 27 August 2010
Betyg: 5.00 5.00 5.00 5.00 5.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

lakers12 (7 September 2010)
hej alla
Report
Guest (31 August 2010)
M,I,IYHFHH
Report
Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Sift Heads 5
Sift Heads 5
Vinnie är tillbaka i stan och gör vad han gör bäst ... skjuta i huvudet. Men en dödlig lönnmördare fylld med hämd är på väg att korsa hans väg med ett uppdrag att döda honom.
3D Swat
3D Swat
Träna som swat proffsen att bara bli bäst. Skjut så många mål som möjligt, använd musen för att sikta och klicka för att skjuta.
Labyrinth iXi
Labyrinth iXi
Som en legosoldat ditt uppdrag är att krossa alla monster och robotar medan du räddar dina soldater. Häftigt action spel!!
 Dragon Slayers 2
Dragon Slayers 2
Drakarna är tillbaka igen. Eldsprutande på din dörr kräver de hämnd eftersom du dödade deras kusiner under den senaste anfallet. Använd musen för att sikta, klicka för att dra tillbaka pilen, släpp till att få elden.
Shark Hunting
Shark Hunting
Största rovdjur i havet är hajar. De är döda och äta alla små fisk i havet och nu de blir trötta fort. Måste jaga många fiskar som ni kan ett fack för att rädda resten av små fiskar.