Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Skjutspel > Gunbot

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Gunbot
Beskrivning: Häftigt actionspel: Hitta tillbaka den gyllene ödlan artefakt och återlämna den till din syster så hon kan rädda universum. Döda alla monster som kommer i vägen och samla stjärnor och bollar att köpa nya vapen och bli bättre.
Spelat: 4,134
Laggt: 3 September 2010
Betyg: 2.33 2.33 2.33 2.33 2.33
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Sift Heads World: Act 3
Sift Heads World: Act 3
Efter ett kraftfullt slag från Alonzo är vårt team tillbaka på jakt igen. Men det blir inte så lätt denna gången, för att Alonzo har påverkande vänner på höga positioner. Vinnie och hans partner kommer att behöva hjälp av borgmästaren i Chicago.
Cold Crime
Cold Crime
Borgmästaren har dödars av en dold prickskytt! Storma genom alla nivåer och hundratals fiender för att hitta honom. Plocka upp olika typer av vapen och eliminera alla fiender.
Pixel Launch
Pixel Launch
Använd din kanon för att skjuta pixel dude så långt du kan. Ställ upp mynten medan din kompis blir stångad, knivhuggen från allt studsande! Använd musen för att starta och skjuta. Köp uppgraderingar för att gå vidare. Lycka Till!
Monsters Rampage
Monsters Rampage
Döda dom studsande monstern. De delas upp i mindre monster som du måste skjuta igen. Uppgradera diitt vapen och slutför alla dom 25 tuffa nivåerna.Låt dem inte slå dig annars måste börje om på samma nivå igen. Roligt spel
Angry Animals 2
Angry Animals 2
Gilla du Angry Birds? Då kommer du att älska Angry Animals! Skjut djur med en katapult och förstör främmande fästningar. Döda alla monster och slutligen den utomjordiska drottningen. Sikta och skjut med musen. Lycka till!!